23 maj 2014
19:00

Hossmo BK

Referat: Lindås/Långasjö - Hossmo BK

Matchen började i vår favör, redan efter 2 minuter tar vi ledningen, Linus hittar Daniel som gör 1-0. Vi fortsätter spela bra med variation i spelet. Tyvärr bränner vi återigen 2-3 riktigt bra chanser och efter halvtimmen spelad börjar Hossmo komma in i matchen och tar över initiativet. Kvitteringen kommer med sekunder kvar, vi får inte bort bollen i vårt straffområde och de trycker in bollen.
Andra halvlek inleder vi trögt och Hossmo fortsätter ha initiativet men de skapar endast en riktigt bra chans där David gör en kanonräddning. Vi får lite omställningar utan att få till det riktigt. Sista kvarten jämnar spelet ut sig och vi får återigen ett par riktigt bra chanser att avgöra matchen men skärpan sviker och matchen slutar 1-1.

Plus i matchen går till Kim och Anton N.